Life

Maestro 23/05: Η ζωή της Κλέλιας και του Αντώνη στην «Ζούγκλα» της Αθήνας

Maestro 23/05: Η ζωή της Κλέλιας και του Αντώνη στην «Ζούγκλα» της Αθήνας
Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Maestro» ταξιδεύουμε απο τους Παξούς στην Αθήνα.

Ο 2ος κύκλος της αγαπημένης σειράς, του Μega αλλά και του Netflix «Μaestro» έχει ξεκινήσει και είναι στις οθόνες μας κάθε Πέμπτη στις 22:40 στο Mega.

Το πρώτο επεισόδιο, ξεκίνησε με μεγάλες αλλαγές αφού μετά τον θάνατο του Χαράλαμπου το νησί προσπαθεί να βρει τις ισσοροπίες του. Κάποιοι έχουν φύγει απο το νησί, άλλοι έμειναν εκεί αλλά με περισσότερες τύψεις θα έλεγε κανείς αφού οι περισσότεροι ξέρουν μα κανείς δεν μιλάει.

Στο 2ο επεισόδιο με τίτλο «Ζούγκλα», θα δούμε την ζωή της Κλέλιας και του Αντώνη στην Αθήνα. Όποιος μένει στην Αθήνα μπορεί να καταλάβει γιατί αυτός είναι ο τίτλος του επεισοδίου της Πέμπτης. Εκεί προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, με την προσπάθεια να μείνουν μακριά από όσα τους κρατάνε στους Παξούς. Η Κλέλια όσο και να προσπαθεί να ξεφύγει από τον Ορέστη, η μοίρα αλλά και το όνειρό της να μπει στο Ωδείο τους φέρνει πάλι κοντά. Θα μπορέσουν να αντισταθούν ο ένας απ΄ό τον άλλον ή θα ξανά αρχίσουν από εκεί που το άφησαν;

Από την άλλη, η ζωή του Αντώνη στην Αθήνα δεν είναι καθόλου εύκολη, όσο κι αν προσπαθεί να αφήσει πίσω τον φόνο του Χαράλαμπου αλλά και τον Σπύρο. Βλέπει συνεχώς τον Χαράλαμπο μπροστά του να του λέει πράγματα που ίσως τα πιστεύει και ο ίδιος.

Η ζωή στην Αθήνα δεν είναι για κανέναν εύκολη και το ερώτημα είναι θα μπορέσουν να προχωρήσουν την ζωή τους ή θα ξανά γυρίσουν στο παρελθόν;

Δείτε εδώ το trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=t8G7bL6ZICA}