Life

Προβλήθηκε σε πτήση ακατάλληλη ταινία με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον

Προβλήθηκε σε πτήση ακατάλληλη ταινία με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον Φωτογραφία: IMDB
Η αεροπορική εταιρεία απολογήθηκε για την προβολή της ακατάλληλης ταινίας με τους Σον Πεν και Ντακότα Τζόνσον, Daddio.

Οι επιβάτες πτήσης της αεροπορικές εταιρείας Qantas έλαβαν ένα απολογητικό μήνυμα μετά την προβολή ακατάλληλης ταινίας με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον κατά τη διάρκεια πτήσης.

Η ταινία του 2023, Daddio σεναριακά ακολουθεί τη συζήτηση μιας γυναίκας με έναν οδηγό ταξί κατά την επιστροφή της στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στην πτήση από το Σίδνεϊ μέχρι το αεροδρόμιο της Χανέντα στο Τόκιο οι επιβάτες δεν είχαν την εξατομικευμένη επιλογή προβολής. Αφού ορισμένοι επιβάτες επέλεξαν να δουν την εν λόγω ακατάλληλη ταινία, στη συνέχεια το πλήρωμα του αεροσκάφους επέλεξε να προβληθεί για όλους.

Λίγο αργότερα την αντικατέστησαν με μία παιδιά ταινία όταν κάποιοι επιβάτες συνειδητοποίησαν πως είχε σεξουαλικό περιεχόμενο.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία Qantas ανέφερε πως «η ταινία ξεκάθαρα δεν ήταν κατάλληλη για να προβληθεί σε όλους τους επιβάτες μέσα στο αεροσκάφος και ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία αυτή που βίωσαν. Όλες οι οθόνες άλλαξαν σε μία πιο οικογενειακή ταινία για το υπόλοιπο της πτήσης, μία τακτική που ακολουθούμε για όλες τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν είναι διαθέσιμη η εξατομικευμένη επιλογή ταινίας. Ερευνούμε πώς επιλέχθηκε η ταινία».

Μερικοί από τους επιβάτες ανάρτησαν στα social media ότι [το κατάλαβαν μετά από 40 λεπτά από ανδρικά και θηλυκά γεννητικά όργανα και αποφάσισαν να προβάλλουν την ταινία «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» και ένα ντοκιμαντέρ για την Νέα Ζηλανδία». Κάποιος άλλος επιβάτης σημείωσε ότι ήταν «σούπερ άβολο για όλους, ειδικά για τις οικογένειες με παιδιά».

Σημειώνεται ότι η ταινία είχε ένδειξη προβολής με γονική συναίνεση για άτομα κάτω των 17 ετών.