Οικονομία

ΕΥΔΑΠ 120 θέσεις εργασίας

ΕΥΔΑΠ 120 θέσεις εργασίας
 ΕΥΔΑΠ 120 θέσεις εργασίας Έρχονται την άλλη εβδομάδα οι προσλήψεις για 120 θέσεις εργασίας στην ΕΥΔΑΠ για καταμετρητές και εργάτες με οκτάμηνα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr  η προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ βγαίνει άμεσα και οι υποψήφιοι θα έχουν δέκα ημέρες προθεσμία για τις αιτήσεις.

Συγκεκρμένα η ΕΥΔΑΠ θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr προκήρυξη για τις 120 θέσεις εργασίας που θα αφορούν τις κάτωθι ειδικότητες

Πενήντα (50) θέσεις εργασίας κατηγορίας ΔΕ Καταμετρητές όπου οι 28 θα απασχοληθούν στην Αθήνα και οι 22 στον Πειραιά

Εβδομήντα (70) θέσεις εργασίας κατηγορίας ΥΕ Εργάτες όπου οι 43 θα απασχοληθούν στην Αθήνα και οι 27 στον Πειραιά

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις εργασίας Καταμετρητών της ΕΥΔΑΠ θα πρέπει να διαθέτουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλο ισότιμο τίτλο της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Για τις θέσεις των εργατών σύμφωνα με το ΄΄δικαιολογητικα΄΄ οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Οι θέσεις εργατών αφορούν στην εκτέλεση εργασιών χειρωνακτικής φύσης, όπως ενδεικτικά είναι η διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό περιβάλλον σε μεγάλο βάθος με χειρωνακτικά μέσα (λ.χ. φτυάρι, κασμά κ.τ.λ.), η χρήση κομπρεσέρ, οι επισκευαστικές εργασίες μετά τη διάνοιξη ρεόντων λυμάτων, οι φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, η (ατομική) κάθοδος σε χώρους λυμάτων με αναθυμιάσεις. Τα όριο για τους υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κυμαίνεται μεταξύ 21ου και 35ου έτους, ενώ για την Υποχρεωτική Εκπαίδευση το όριο ξεκινά από τα 19 και φτάνει μέχρι τα 50 έτη.

Το dikaiologitika.gr θα αναρτήσει την προκήρυξη αμέσως όταν εκδοθεί επίσημα απο την ΕΥΔΑΠ