Οικονομία

Κινητοποιήσεις από το ΕΚΑΒ Λέσβου – «Δε μας ακούει η διοίκηση»

Κινητοποιήσεις από το ΕΚΑΒ Λέσβου – «Δε μας ακούει η διοίκηση» Κινητοποιήσεις από το ΕΚΑΒ Λέσβου – «Δε μας ακούει η διοίκηση»
Κινητοποιήσεις από το ΕΚΑΒ Λέσβου – «Δε μας ακούει η διοίκηση» Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Λέσβου ως ύστατο μέσο πίεσης προς τη διοίκηση του Κέντρου για την ενίσχυσή του σε προσωπικό και οχήματα. Οι εργαζόμενοι που σήμερα πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας, στη γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Μυτιλήνης τη Δευτέρα στις 10:00 το πρωί και να μεταφέρουν μόνο τα επείγοντα περιστατικά και όχι τα ραντεβού και τα εξιτήρια.

Τα περιστατικά ανά μήνα πέρυσι ήταν 250, φέτος με το προσφυγικό φτάνουν τα 800 ενώ το προσωπικό παραμένει χρόνια τώρα 32 άτομα. Ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές που αλλεπάλληλα είναι τα ναυάγια και οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ , οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Όσον αφορά τα οχήματα όπως είπε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δημήτρης Βεγιάννης είναι 9 με σοβαρά προβλήματα και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έμειναν από βλάβες ακινητοποιημένα τα τρία από αυτά. «Η διοίκηση του ΕΚΑΒ δεν μας έχει δώσει καμία σημασία, προβλήματα και ελλείψεις είχαμε και το προηγούμενο διάστημα αλλά τώρα με τη κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όριά μας».