Παιδεία

Θέμα Έκθεσης 2024: Τι έπεσε τα τελευταία χρόνια στις Πανελλήνιες

Θέμα Έκθεσης 2024: Τι έπεσε τα τελευταία χρόνια στις Πανελλήνιες
Παραμονές Πανελληνίων 2024 σας παρουσιάζουμε τα θέματα στην Έκθεση της περασμένης χρονιάς.

Για την καλύτερη προετοιμασία των υποψηφίων ενόψει των Πανελληνίων 2024, το Dnews τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση στις περσινές εξετάσεις καθώς επίσης σας δίνει και συμβουλές για το πώς θα γράψουν οι μαθητές Άριστα στο απαιτητικό μάθημα της Έκθεσης .

Στις περσινές εξετάσεις στην Έκθεση το πρώτο κείμενο πραγματευόταν τη βία εναντίον των γυναικών και τις κοινωνικές αντιλήψεις γύρω από τη θέση της γυναίκας. Παράλληλα, το δεύτερο κείμενο, αφορούσε την αντίληψη για τον νεοφεμινισμό σύμφωνα με την Μπελίντα Κανόν και τον κλασικό φεμινισμό όπως τον εξέφρασε η Σιμόν ντε Μποβουάρ.

Πανελλήνιες 2024: Στο Dnews θα μάθετε πρώτοι τα θέματα και τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα από το ΜΕΘΟΔΙΚΟ

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν σε κάθε εξεταζόμενο μάθημα και νωρίς το μεσημέρι θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Δείτε εδώ το θέμα της έκθεσης πέρυσι

Δείτε εδώ συμβουλές για την έκθεση

Δείτε εδώ προτεινόμενα θέματα για την έκθεση