Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα θέματα στα Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική
Οι μαθητές των ΓΕΛ δίνουν σήμερα το προτελευταίο μάθημα για τις Πανελλήνιες 2024 και μετά ακολουθούν τα ειδικά μαθήματα.

Οι μαθητές των ΓΕΛ όλης της χώρας σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024, δίνουν το τρίτο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα για τις Πανελλήνιες 2024 καθώς  εξετάζονται στα Λατινικά (Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ, ενώ το Υπουργείο Παιδείας δίνει στη δημοσιότητα τα θέματα λίγο μετά τις 10.00 μέσα από την ιστοσελίδα του.

Για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ, οι πανελλαδικές εξετάσεις θα τελειώσουν στις 12 Ιουνίου με τις εξετάσεις κατευθύνσεων, Ιστορίας, Φυσικής και Οικονομίας (Ομάδα Προσανατολισμού: Aνθρωπιστικών Σπουδών, Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

panellinies 2024 315 gel 6 bc972

Δείτε πρώτοι τα σημερινά θέματα των ΓΕΛ σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Η ανακοίνωση των θεμάτων στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν οι υποψήφιοι θα γίνει λίγο μετά τις 10 το πρωί από την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα δημοσιευθούν στο Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.