Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στη Πληροφορική για τα ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στη Πληροφορική για τα ΓΕΛ
Ανακοινώθηκαν τα θέματα που έπεσαν στη Πληροφορική στις Πανελλήνιες 2024.

Οι μαθητές των ΓΕΛ για Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής σήμερα, Τρίτη 6 Ιουνίου, εξετάστηκαν στο μάθημα της Πληροφορικής. Μετά το κενό που θα μεσολαβήσει στις Πανελλήνιες 2024 λόγω Ευρωεκλογών, το επόμενο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα για τους μαθητές των ΓΕΛ θα δοθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με  Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στη Πληροφορική

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στη Πληροφορική εδώ

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

PANELLINIES 305 INTIME 0952d

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Μετά την ανακοίνωση των θεμάτων στη Πληροφορική στο Dnews θα δημοσιεύσουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Πανελλήνιες 2024: Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Ενόσω η διαδικασία των Πανελληνίων συνεχίζεται και όσο τα μαθήματα διαδέχονται το ένα το άλλο σε πανελλαδικώς εξεταζόμενο επίπεδο, οι μαθητές μετράνε αντίστροφα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Oι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν από τις 18 έως και τις 28 Ιουνίου. Παρομοίως, η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό από πλευράς Υπουργείου Παιδείας η ανακοίνωση των βαθμολογιών των μαθητών τοποθετείται περί τα τέλη Ιουνίου εν΄ώ η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει στα τέλη Ιουλίου. Θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα μαθήματα κατεύθυνσης για τα ΓΕΛ, με την αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων να πέφτει στις 12 Ιουνίου. Οι Πανελλήνιες θα τελειώσουν στα ΕΠΑΛ στις 17 Ιουνίου.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.