Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα Λατινικά για τα ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα Λατινικά για τα ΓΕΛ Φωτογραφία: INTIME
Αυτά είναι τα θέματα στα Λατινικά στα οποία διαγωνίστηκαν οι μαθητές ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2024.

Οι μαθητές των ΓΕΛ για τις Ανθρωπιστικές Σπουδές σήμερα για τις Πανελλήνιες 2024 εξετάστηκαν στα Λατινικά και την προσεχή Τετάρτη 12 Ιουνίου αναμένεται να εξεταστούν στην Ιστορία. Οι μαθητές προσήλθαν στις αίθουσες αυστηρά μέχρι τις 08:00 π.μ.,έλαβαν τα θέματα και λίγο μετά τις 10 το πρωί τα θέματα στα Λατινικά δημοσιεύτηκαν στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στα Λατινικά 

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στα Λατινικά εδώ

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Με την ανακοίνωση των θεμάτων στα Λατινικά στο Dnews θα δημοσιεύσουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Πώς οι Ευρωεκλογές αναδιαμορφώνουν το πρόγραμμα των Πανελληνίων 

Υπενθυμίζεται, ότι λόγω των Ευρωεκλογών 2024 της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ. Έτσι, οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΓΕΛ θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ενώ για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ θα συνεχιστούν από τις 11 έως τις 17 Ιουνίου.