Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Πού θα ανακοινωθούν τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Πού θα ανακοινωθούν τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία
Στα θρανία σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ για το τελευταίο μάθημα για τις Πανελλήνιες 2024.

Πέφτει η αυλαία για τους υποψηφίους των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2024 που σήμερα δίνουν το τελευταίο μάθημα προσανατολισμού. Οι μαθητές των Γενικών Λυκείων μετά την μικρή ανάπαυλα λόγω Ευρωεκλογών, επιστρέφουν στα θρανία και στα εξεταστικά κέντρα εν μέσω καύσωνα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις υψηλές θερμοκρασίες, την υγρασία αλλά και την παρουσία αφρικανικής σκόνης. 

Εν μέσω αυτής της θερμής εισβολής με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο, οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Στον αντίποδα οι μαθητές των ΕΠΑΛ οι οποίοι ολοκληρώνουν το πρόγραμμα εξέτασης για τις Πανελλήνιες την Δευτέρα 17 Ιουνίου και αμέσως μετά την Τρίτη 18 Ιουνίου μαζί με τους υποψηφίους των ΓΕΛ παίρνουν θέση για τα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα στο πλαίσιο των Πανελλαδικών. Η αρχή γίνεται με τα Αγγλικά και η διαδικασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουνίου με το μάθημα των Ιταλικών.

Δείτε εδώ τα θέματα σε Ιστορία

Τα θέματα σε φυσική

και Οικονομία

panellinies 2024 66243 c5b57

Δείτε πρώτοι τα σημερινά θέματα των ΓΕΛ σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Η ανακοίνωση των θεμάτων στα οποία κλήθηκαν να εξεταστούν οι υποψήφιοι θα γίνει λίγο μετά τις 10 το πρωί από την σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ταυτόχρονα θα δημοσιευθούν στο Dnews.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Με την ανακοίνωση των θεμάτων σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.