Ο Πληροφοριοδότης

Νίκος Μπίστης: Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις

Νίκος Μπίστης: Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις
«Όσο οδυνηρή και αν ήταν αυτή η πορεία, τόσο λυτρωτική μπορεί να αποβεί η κατάληξη» διαμηνύει το στέλεχος της Νέας Αριστεράς.

«Η φαρσοκωμωδία - με στοιχεία δράματος - που εξελίσσεται με αλλεπάλληλα επεισόδια από την ημέρα εκλογής του Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, βαίνει προς το αναπόφευκτο τέλος», διαπιστώνει ο Νίκος Μπίστης σε ανάρτησή του στο fb, παραδέχοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε χλεύη των αντιπάλων του.

Και καταλήγει με τη διαπίστωση της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του συγκεκριμένου χώρου: «Όμως όσο οδυνηρή και αν ήταν αυτή η πορεία , τόσο λυτρωτική μπορεί να αποβεί η κατάληξη. Είναι η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις ξεπερνώντας δευτερεύουσες αντιθέσεις».

Τι λέει η ανάρτηση

Γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπίστης:

«Η φαρσοκωμωδία - με στοιχεία δράματος - που εξελίσσεται με αλλεπάλληλα επεισόδια από την ημέρα εκλογής του Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, βαίνει προς το αναπόφευκτο τέλος. Με πιθανό τελευταίο σουρεαλ επεισόδιο την σύγκρουση Κασσελάκη Πολάκη και των υποτακτικών τους. Παρατράβηξε , πλήγωσε την αριστερά, αποπροσανατόλισε από την επείγουσα αποστολή της συγκρότησης σοβαρής εναλλακτικής πρότασης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη... Έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ χλεύη των αντιπάλων του. Όμως όσο οδυνηρή και αν ήταν αυτή η πορεία , τόσο λυτρωτική μπορεί να αποβεί η κατάληξη. Είναι η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις ξεπερνώντας δευτερεύουσες αντιθέσεις».

Για την αντιγραφή...

Τ.Τε.