Πολιτική

Μητσοτάκης: Νάτος, νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος (Live)

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Την πρόβλεψη ότι στις 26 Μαίου η ΝΔ θα κερδίσει την μάχη των Ευρωεκλογών έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης απο το βήμα της Βουλής.

«Το κλίμα δεν γυρίζει με παροχές της τελευταίας στιγμής γιατί ο κόσμος ξέρει πολύ καλά πιο τους φτωχοποίησε. Δώσατε πίσω πολύ λίγα απο τα πολλά που τους πήρατε όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος στην παροχολογία της τελευταίας στιγμής βλέπει τον πανικό σας” σημείωσε. Αναφέρθηκε μάλιστα και στις φωτογραφίες του πρωθυπουργού μέσα στο κότερο λέγοντας “απο εκεί που ο κόσμος έλεγε ‘νατος νατος ο πρωθυπουργός τώρα ο κόσμος λέει νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος».

Επανέφερε το ζήτημα του υπουργού Υγείας λέγοντας πως “Τσίπρας και Πολάκης είναι ένα και το αυτό” και πως η κάλυψη του πρωθυπουργού στον υπουργού Υγείας δίνει το μήνυμα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως “ με τον Πολάκη μέχρι τέλους αλλιώς εξουσία τέλος”. Μάλιστα, χαρακτήρισε τον Π. Πολάκη ως πιτ μπουλ όταν πρόκειται να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και ως κανίς όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.
“Μετά την καταστροφή στο Ματι ο κ. Τσίπρας πήγε διακοπές κρυπτόμενος σε μια θαλαμηγό όταν η χώρα μετρούσε τις πληγές της. Αυτος είναι ο λιτός βίος στα καταστρώματα της πλουτοκρατίας” σημείωσε.

Επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ψεύτες πολιτικούς έχει γνωρίσει πολλούς αυτή η χώρα αλλά τέτοιον υποκριτή σαν κι εσάς δεν έχει γνωρίσει».

«Μέσα στο αμοκ της προεκλογικής παροχολογίας ο πρωθυπουργός θυμήθηκε την μείωση του αφορολόγητου, την οποία ο ίδιος είχε ψηφίσει» τόνισε συμπληρώνοντας πως αυτός είναι ο ορισμος της υποκρισίας. Κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό να ψηφίσει την τροπολογία της ΝΔ για την μείωση του αφορολόγητου.

«Ποιον στηρίζετε για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Τσίπρα; Κανέναν δεν στηρίζετε γιατί είστε χαμένοι στο διάστημα. Εμείς τον κ. Βεμπερ, ναι. Είναι ο εκπρόσωπος της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικογένειας. Και πώς θα συνδέσετε τις Βρυξέλλες με το Καράκας του κ. Μαδούρο; Υπάρχει λύση. Να ορίσετε «σύνδεσμο» τον κ. Παππά - με την ευγενή υποστήριξη των κυρίων Πετσίτη και Αρτεμίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.

Στις 26 Μαΐου, λοιπόν, καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να στείλουν μήνυμα ελπίδας καθαρό και βροντερό. Μήνυμα αλλαγής κι αισιοδοξίας. Σε λίγες ημέρες η χώρα θα γυρίσει σελίδα γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα.