Πολιτική

Γιαννούλης: Δέχομαι απειλές και ύβρεις - Δεν πρόκειται να φοβηθώ

Γιαννούλης: Δέχομαι απειλές και ύβρεις - Δεν πρόκειται να φοβηθώ
Απειλές και ύβρεις ισχυρίστηκε ότι δέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή τις καταγγελίες περί διοργάνωσης μπάρμπεκιου έξω από δομές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γιαννούλης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook απάντησε σε όσα λέγονται εις βάρος του μετά τον έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυραβάκη αναφορικά με το “μπάρμπεκιου” που διοργανώνεται έξω από το hot spot στα Διαβατά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης αναφέρει πως «δεν το θεωρώ δίκαιο και τους οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή».

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου».

NETWORK