Πολιτική

Μπουλέκος: Ο Κασσελάκης επιδόθηκε για ακόμη μια φορά σ' ένα παραπολιτικό κρεσέντο κατά Τσίπρα

Μπουλέκος: Ο Κασσελάκης επιδόθηκε για ακόμη μια φορά σ' ένα παραπολιτικό κρεσέντο κατά Τσίπρα
«Η πρώτη φορά αριστερά είναι η σημαία μας και όποιος δεν σέβεται την πολιτική λειτουργία του κόμματος, θέτει εαυτόν εκτός αξιακου πλαισίου» τονίζει.

«Ο κ. Κασσελακης επιδόθηκε για ακόμη μια φορά σ' ένα παραπολιτικό κρεσέντο κατηγορώντας ευθέως για υπονόμευση τον Αλέξη Τσίπρα.» τονίζει ο Γιάννης Μπουλέκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι δικός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών είναι συλλογικό πολιτικό κόμμα με ιστορική παράδοση και μεγάλο αξιακο φορτίο. Η πρώτη φορά αριστερά είναι η σημαία μας. Όποιος δεν σέβεται την πολιτική λειτουργία του κόμματος, θέτει εαυτόν εκτός αξιακου πλαισίου και αυτό ισχύει για όλους από το πρώτο ως το τελευταίο μέλος του κόμματος».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Μπουλέκου:

Η ιστορική παράδοση της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ποτέ δεν είχαν τέτοια ηγεσία.

Χθες ο κ. Κασσελακης επιδόθηκε για ακόμη μια φορά σ' ένα παραπολιτικό κρεσεντο κατηγορώντας ευθέως για υπονόμευση τον Αλέξη Τσίπρα.

Γεγονός που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως ο ίδιος έχει αλλεργία σ οποιαδήποτε πολιτική πράξη και οπότε έχει να αντιμετωπίσει μια όπως το κείμενο των 87 τότε αναζητά εσωτερικούς εχθρούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ , ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών είναι συλλογικό πολιτικό κόμμα με ιστορική παράδοση και μεγάλο αξιακο φορτίο.

Μεγάλο αξιακο φορτίο έχει και η περίοδος διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώτη φορά αριστερά είναι η σημαία μας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να τη βεβηλώνει μόνο και μόνο για να περισωθεί ο ίδιος από τις ευθύνες του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όποιος δεν σέβεται την πολιτική λειτουργία του κόμματος θέτει εαυτόν εκτός αξιακου πλαισίου και αυτό ισχύει για όλους από το πρώτο ως το τελευταίο μέλος του κόμματος.