Πολιτική

Βελόπουλος κατά Μητσοτάκη: Παραδέχτηκε κενά στην άμυνα λόγω Ουκρανίας – Είναι συνυπεύθυνος για εσχάτη προδοσια

Βελόπουλος κατά Μητσοτάκη: Παραδέχτηκε κενά στην άμυνα λόγω Ουκρανίας – Είναι συνυπεύθυνος για εσχάτη προδοσια Φωτογραφία: intime
Ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού «για την παραδοχή του ότι η χώρα μας παρουσιάζει αμυντικά κενά λόγω αποστολής πυρομαχικών στην Ουκρανία», εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

«Ο πρωθυπουργός, προέβη σε μια πρωτοφανή ομολογία λέγοντας ότι πρέπει να εξετάσουμε τα κενά, που έχει δημιουργήσει αυτό στις δικές μας αμυντικές ικανότητες», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ισχυριζόμενος ότι ο πρωθυπουργός απαντούσε στην πρώην αναπληρώτρια Σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Νάντια Σάντλοου, η οποία είπε πως η Ελλάδα έχει κάνει πολλά για να ενισχύσει την Ουκρανία.

Κατόπιν αυτών, ο Κυριάκος Βελόπουλος χρησιμοποίησε σκληρές κουβέντες εναντίον του πρωθυπουργού, λέγοντας πως ούτε χαζός είναι, ούτε αφελής, αλλά δουλικός στα αμερικανικά συμφέροντα.

«Με αυτό που κάνατε και αποψιλώσατε τα νησιά μας από πυρομαχικά, είστε υπεύθυνος σε εσχάτη προδοσία», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του θυμίζει τον δικτάτορα Ιωαννίδη που απέσυρε τη Μεραρχία από την Κύπρο.