Πολιτική

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο ίδιος

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο ίδιος Φωτογραφία: INTIME/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο» απαντούν οι «87» μετά το βίντεο Κασσελάκη.

Εντείνεται ο εσωκομματικές πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ με μία νέα σκληρή απάντηση από τους «87» στο βίντεο που ανάρτησε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς» φαίνεται να απαντούν οι «87» τονίζοντας ότι δεν θα τον ακολουθήσουν στον κατήφορο που έχει επιλέξει.

«Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος» απαντούν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πηγές, οι «87».

«Εμπόλεμη ζώνη» ο ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες έως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια», δήλωσε σε βίντεο που ανάρτησε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης. «Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν τώρα όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις. Δεν θα επιτρέψω να καίνε τις ελπίδες μας επί δύο μήνες έως το συνέδριο και να φύγουν αφήνοντας αποκαΐδια», τόνισε μεταξύ άλλων, απαντώντας στη νέα κριτική προς το πρόσωπό του.

Νωρίτερα σήμερα, πηγές από τους «87» σχολίαζαν μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε «σύγχυση», ενώ έκαναν λόγω για «ανεπάρκεια».

«Δεν έχω πρόβλημα με τις προσβολές. Αλλά το ζήτημα για εμένα είναι πώς είναι σε ένα κόμμα κάποιοι που μιλούν για τον όποιο πρόεδρο του κόμματος όπως θα μιλούσε για εκείνον η ΝΔ;», απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στη νέα ανάρτησή του, ενώ κατηγορεί τους «8» ότι «δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη» για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά ΜΜΕ, όπως και ότι «δεν έκαναν τον κόπο» να βρεθούν δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική.

«Εδώ κι έναν χρόνο κάθε φορά που κάνουμε αντιπολίτευση, κάθε φορά που καταθέτουμε προτάσεις, όπως χθες για την πολιτική προστασία, βρίσκω μπροστά μου ένα νούμερο. Οι 53, οι 6+6, οι 87, οι 8 των 87. Ποτέ οι 150.000 που στήθηκαν για ώρες στις ουρές να εκλέξουν τον επόμενο πρόεδρό τους», συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ έως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη “Κεντροαριστερά” με “σωτήρα” επιλεγμένο από τη διαπλοκή. Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται», συμπληρώνει.