Πολιτική

Γιαννακοπούλου: «Σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα ελπίδας και αλλαγής»

Γιαννακοπούλου: «Σκοπός της υποψηφιότητάς μου είναι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα ρεύμα ελπίδας και αλλαγής»
Την δέσμευση της να επισκεφθεί όσα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και να μιλήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, υλοποιεί η υποψήφια Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου

Η κα. Γιαννακοπούλου αυτές τις ημέρες περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία. Πρώτος σταθμός της περιοδείας της το Μεσολόγγι (Τρίτη 26/08), με το οποίο η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς καθώς από εκεί έλκει την καταγωγή της (από την πλευρά της μητέρας της).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της η κα Γιαννακοπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Διαμαντόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μαυρομάτη όπου ενημερώθηκε για ζητήματα που απασχολούν τόσο τον Δήμο, όσο και την Περιφερειακή Ενότητα γενικότερα, ενώ αργότερα συναντήθηκε με την Διοίκηση και μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού και του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει αναλυτικά και να συζητήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και προτεινόμενες λύσεις.

Στην συνέχεια η κα. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την αγορά του Μεσολογγίου, το Αιτωλικό, το Νεοχώρι. την Κατοχή και άλλα χωριά του νομού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε την ευκαιρία μέσα σε ένα περιβάλλον θερμής υποδοχής της από τους συμπατριώτες της να μιλήσει και να αναλύσει τις θέσεις για το μέλλον του κόμματος σε συνάντηση με φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι.

Στην τοποθέτηση της η κα. Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκομαι στο Μεσολόγγι, σε μια από τις ιστορικότερες πόλεις της Ελλάδας. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη για την θερμή υποδοχή που μου επιφυλάχθηκε και την αποδοχή που έχει η υποψηφιότητά μου, εδώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.»

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ήρθα σε επαφή με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής που μου μετέφεραν τα προβλήματα και τις αγωνίες τους για την υποβάθμιση της περιοχής και την απουσία κάθε σχεδίου ανάπτυξης. Η ακρίβεια, τα προβλήματα στην αγροτική παραγωγή και η υποστελέχωση του Ε.Σ.Υ ταλανίζουν την κοινωνία η οποία δεν βλέπει λύσεις. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει φτάσει στα διαχειριστικά και μεταρρυθμιστικά όριά της, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αδυνατεί να ασκήσει τα θεσμικά του καθήκοντά. Άρα τώρα είναι η ώρα του ΠΑΣΟΚ! Στόχος της υποψηφιότητας μου είναι να δημιουργήσουμε ένα ΠΑΣΟΚ που με γενναίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, θα γίνουμε η εναλλακτική Κυβερνητική επιλογή που θα φέρει την ελπίδα για μια νέα πορεία της ελληνικής κοινωνίας και θα βάλει και πάλι την σφραγίδα του στις εξελίξεις.»