Πολιτική

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Αφίξεις και αποδοκιμασίες (Εικόνες και βίντεο)

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ - Αφίξεις και αποδοκιμασίες (Εικόνες και βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο διάστημα θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Περίπου 10 οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη αποδοκίμασαν μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδο τους στο κτίριο της Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση του οργάνου.

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάσει αυτή την ώρα εκτάκτως προκειμένου να απαντηθεί το θεσμικό ζήτημα αν θα παραμείνει στη θέση του προέδρου, ο Στέφανος Κασσελάκης παρά την πρόταση μομφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαυροκεφαλίδης διαψεύδει ότι ανέφερε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι πρέπει να κάνει πληρεξούσιο. Αντίθετα ανέφερε στα μέλη της ΠΓ ότι του εξήγησε ότι πληρεξούσιος είναι ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DNews, ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο διάστημα θα εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραβρίσκεται στην συνεδρίαση της ΠΓ.

syriza3_6504c.jpg

syriza5_99833.jpg

syriza2_37b31.jpg

syriza4_d446b.jpg