Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ - Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι εδώ - Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Πρώτη παρέμβαση Κασσελάκη μετά την πρόταση μομφής, η ανάρτησή του.

Την ώρα που είναι εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης επανήλθε στα social media δηλώνοντας «είμαι εδώ», απηύθυνε έκκληση στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μην κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, ενώ έκανε λόγο για «απίστευτες προβοκάτσιες» και «εκτροπή». 

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες - από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας», έγραψε ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος σε ανάρτηση.

Παράλληλα κάλεσε τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως να μην «σαμποτάρουν» την επίσκεψη του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ.

«Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας. Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02y6McoN3z8LcUkzbwkQwx72ZphozmJ4273FkSgk7AWk7c9dKBDHk9iChK2X9sc1wRl&id=100093770103899}

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής, στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Κυριακή.

Λίγο νωρίτερα, λίγα άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και αποδοκίμασαν κατά την προσέλευσή τους την Όλγα Γεροβασίλη και τον Αλέκο Φλαμπουράρη μεταξύ άλλων. 

NETWORK