Πολιτική

Πληροφορίες για χωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Πληροφορίες για χωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς Πληροφορίες για χωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς
Πληροφορίες για χωριστές συναντήσεις Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς Για χωριστές συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, αντί της συνεδρίασης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, κάνουν λόγο νεώτερες πληροφορίες.

Πιθανότατα οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο, καθώς ο κ. Τσίπρας δεν έχει γυρίσει ακόμα από τις Βρυξέλλες.

Νωρίτερα, η ΝΔ γνωστοποίησε ότι θα καταθέσει πρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή με το αίτημα να πραγματοποιηθεί ακόμα και σήμερα.

Μιλώντας στη ΚΟ, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, είπε ότι δεν θα πάει σε σύσκεψη αρχηγών αν δεν ενημερώσει το απόγευμα ο κ. Τσίπρας το Ελληνικό Κοινοβούλιο ή αν δεν τηρηθούν πρακτικά. Είπε μάλιστα ότι τηλεφώνησε την Τρίτη το βράδυ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τονίζοντάς του ότι όλοι έχουν τις ευθύνες τους.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι "δίνουμε τη μάχη των μαχών να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και το ευρώ". "Τίποτα δεν είναι ιδανικό στην Ευρώπη και τίποτα δεν θα μας χαριστεί, αλλά δεν πρέπει να λιποτακτήσουμε αυτή την ώρα και αυτό είναι προδοσία" επανέλαβε.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε άφρονες όσους σε αυτή την κρίσιμη ώρα κάνουν λόγο για ρήξη και επιστροφή στη δραχμή.