Αθλητισμός

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga θα τραγουδήσουν ντουέτο στην τελετή έναρξης

Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga θα τραγουδήσουν ντουέτο στην τελετή έναρξης Φωτογραφία: EPA/CAROLINE BREHMAN
Το «La Vie en Rose» θα ερμηνεύσουν οι δύο σταρ, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2024.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσε έντονα η φήμη ότι η Σελίν Ντιόν και η Lady Gaga θα είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2024. Τώρα, ο Guardian αναφέρει ότι οι δύο σταρ θα τραγουδήσουν ντουέτο.

Οι δύο σταρ είναι στο Παρίσι τις τελευταίες ημέρες. Την Τετάρτη η Σελίν Ντιόν ανάρτησε στα social media φωτογραφίες από επίσκεψή της στο Λούβρο.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει ακόμα τόση ομορφιά και χαρά να βιώσω στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και χαίρομαι τόσο που επέστρεψα. Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους μας στο Λούβρο», έγραψε στην ανάρτησή της.

{https://x.com/celinedion/status/1816129939558793653}

Στο μεταξύ, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» κάποια που φαίνεται να μοιάζει με τη Lady Gaga, δίπλα σε πιάνο, στον Σηκουάνα.

{https://x.com/PInsider_/status/1815496581824541085}

Η Σελίν Ντιόν και η Lady Gaga αναμένεται να τραγουδήσουν μαζί το «La Vie en Rose» της Εντίθ Πιαφ, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων 2024, γράφει ο Guardian. Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι η Καναδή τραγουδίστρια είναι στο Παρίσι, αλλά φρόντισε να μην κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την τελετή έναρξης.

«Προφανώς έφτασε στο Παρίσι, αυτό είναι υπέροχο», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για τις αναρτήσεις της Σελίν Ντιόν. «Θα ήμουν απίστευτα χαρούμενος αν θα μπορούσε να είναι στην τελετή έναρξης, όπως όλοι οι συμπατριώτες μας. Δεν θα αποκαλύψω κάτι. Υπάρχει μία έκπληξη», συμπλήρωσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Καναδής από τη στιγμή που αναγκάστηκε να τερματίσει πρόωρα την περιοδεία της και να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφότου διαγνώστηκε με το σύνδρομο του άκαμπτου ατόμου, τον Δεκέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το RTL, έχει γίνει κάθε προσπάθεια προκειμένου η Σελίν Ντιόν να είναι χαλαρή ενόψει της επιστροφής της στη σκηνή.

Έφτασε στο Παρίσι με ιδιωτικό τζετ από το Λας Βέγκας όπου ζει και μένει σε πολυτελή σουίτα στο Royal Monceau. Από το ίδιο ξενοδοχείο εθεάθη να βγαίνει η Lady Gaga, στέλνοντας φιλιά στους θαυμαστές της.

{https://x.com/Cinescoop7/status/1815407581919076704}

Επίσης, σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, έκανε πρόβες στο Σηκουάνα, το βράδυ.

{https://x.com/Cinescoop7/status/1816183142551806178}

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, η Σελίν Ντιόν θα πάρει 2 εκατομμύρια ευρώ για την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης, ενώ θα φορέσει ροζ και μαύρη κάπα του Dior.

Η Καναδή έχει εμφανιστεί ξανά σε τελετή έναρξης Ολυμπιακών αγώνων. Ήταν στην Ατλάντα το 1996, όταν ερμήνευσε το «The Power of the Dream», τραγούδι που γράφτηκε για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

{https://www.youtube.com/watch?v=ivkN6L3VpaA}