Ελλάδα

Α. Γεωργιάδης κατά Γ. Καραμέρου στο Μαρούσι

Α. Γεωργιάδης κατά Γ. Καραμέρου στο Μαρούσι
Υποψήφιο δήμαρχο με το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι χαρακτήρισε τον Γιώργο Καραμέρο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας ότι αυτός είναι ο εκλεκτός της κυβέρνησης για το Μαρούσι.

Μιλώντας σε εκδήλωση στήριξης τους υποψηφίου δημοτικού συμβούλου για το Μαρούσι Βαγγέλη Κάββαλου, που κατεβαίνει με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές εκφράζοντας την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταποντιστεί. Ειδικά για το Μαρούσι, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για την ενότητα που πρέπει να υπάρξει μεταξύ των υποψηφίων της συντηρητικής παράταξης ενώ επιτέθηκε στον κ. Καραμέρο τονίζοντας ότι δεν πρέπει να κρύβει την πραγματική του ταυτότητα αφού μέχρι πρότινος ήταν αντιπεριφερειάρχης της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα για την κ. Δούρου ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι μετά τις τραγωδίες που έγιναν επί θητείας της σε Μάνδρα και Μάτι αυτή θα έπρεπε να βρίσκονταν σε μοναστήρι ζητώντας άφεση αμαρτιών αντί να κατεβαίνει και πάλι υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά του ο νυν αντιδήμαρχος Αμαρουσίου και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Κάββαλος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στην πόλη στις τρεις θητείες του Γιώργου Πατούλη. Επιπλέον τόνισε ότι η παράταξη του Θεόδωρου Αματζόγλου είναι η συνέχεια του Γιώργου Πατούλη και η οποία έχει ακόμη πολύ έργο να κάνει για την πόλη με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την εικόνα της πόλης.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr.