Ελλάδα

«Ας το πω και αν βγει, βγήκε»: Αλαλούμ και εκνευρισμός με την πρόγνωση για νέα κακοκαιρία Daniel

eurokinissi eurokinissi
Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ μετεωρολόγων μετά την πρόγνωση Κλέαρχου Μαρουσάκη που προέβλεπε κακοκαιρία τύπου Daniel τις επόμενες μέρες.

Μετά την αντίδραση του διευθυντή του ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά ο οποίος έκανε λόγο «Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο, συμπλήρωσε».

Μάλιστα με νέα συνάρτηση, τόνισε πως τα μετεωγράμματα Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου και Λάρισας δεν προβλέπουν σημαντικά ύψη βροχής.

Σειρά έχει ο μετεωρολόγος του Alpha Γιώργο Τσατραφύλλια ο οποίος τόνισε πως επουδενί κανένα προγνωστικό μοντέλο δεν «δείχνει» Daniel και όποιος προχωρά σε τέτοιες δηλώσεις είναι του τύπου «"Δεν βαρίεσαι μωρέ, ας το πώ και αν βγει βγήκε!"».

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Παρακαλώ κοινοποιήστε!

Καλησπέρα.Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η πληροφορία ότι την επόμενη εβδομάδα θα μας επισκεφτεί κακοκαιρία η οποία θα θυμίζει την κακοκαιρία Daniel.Αν διατηρηθούν μέχρι τότε τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία πρόκειται για φυσιολογικές και όχι επικίνδυνες Φθινοπωρινές βροχές και τίποτα άλλο . Δυστυχώς για τόσα 24ώρα πριν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα προγνωστικά εργαλεία για να εκτιμηθούν παραπάνω λεπτομέρειες τόσο για την εξέλιξη του φαινομένου όσο για την ένταση.Για οποιαδήποτε αλλάγη θα σας ενημερώσω.
Υ.Γ : Οι ειδήσεις τέτοιου είδους είναι του τύπου:
"Δεν βαρίεσαι μωρέ, ας το πώ και αν βγει βγήκε!"

{https://www.facebook.com/giorgos.tsatrafyllias/posts/pfbid033bvz1qNUxAyREZGH26DrypfJWGRBDdKGyad2yFAZHkCn6qkjMP35M2XSg5LDjfBfl}