Ελλάδα

Η εξωτική παραλία που θυμίζει Σεϋχέλλες απέχει 1,5 ώρα από την Αθήνα

Η εξωτική παραλία που θυμίζει Σεϋχέλλες απέχει 1,5 ώρα από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/GREECE WITH MY CAMERA
Η παραλία Μικρά Στραβά ξεχωρίζει για τα γαλάζια της νερά και τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς που δημιουργούν ένα τροπικό σκηνικό.

Αν αναζητάς μια παραλία απόμερη, με πεντακάθαρα νερά αλλά και ένα φυσικό περιβάλλον που θα σε κάνει να νιώσεις σαν τουρίστας στην ίδια του τη χώρα, θυμίζοντας έντονα εξωτικό προορισμό η απάντηση είναι μια και μοναδική. 

Η παραλία Μικρά Στραβά στο Λουτράκι αποτελεί δίχως υπερβολές μια θαλασσινή όαση που θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε κρυστάλλινα πεντακάθαρα καταγάλανα νερά, να χαλαρώσουν από την πολύβουη καθημερινότητα απολαμβάνοντας το περπάτημα σε μια ακτή με ψιλό βότσαλο και να ξαποστάσουν κάτω από τη σκιά που δημιουργούν οι βραχώδεις σχηματισμοί που υπάρχουν τριγύρω. 

Σε απόσταση μόλις 90 λεπτών από την καρδιά της Αθήνας η ανοργάνωτη παραλία Μικρά Στραβά θα σας κλέψει την καρδιά και θα σας κάνει να την επισκέπτεστε ξανά και ξανά. Υπάρχει τίποτα ωραιότερο από ένα τοπίο που συνδυάζει μαγικά το ψιλό βότσαλο, τα γαλαζοπράσινα νερά και ένα συγκλονιστικό φόντο από ψηλούς, επιβλητικούς βράχους; Τα Μικρά Στραβά παρά την ανορθόδοξη και κατά πολλούς αλλοπρόσαλλη ονομασία τους είναι η ιδανική παραλία για ένα μπάνιο ξεκούραστο και παράλληλα για ένα νοερό ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς με άγρια ομορφιά και καθάρια νερά.

Αποτελεί ιδανική τοποθεσία για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς είναι απομονωμένη, ήρεμη και προστατευμένη από ανέμους και κύματα, ενώ και τα νερά της δεν βαθαίνουν απότομα.

Αξίζει να απολαύσετε μια ανάπαυλα κάτω από την σκιά που χαρίζουν οι βράχοι και θα μας θυμηθείτε! Μην ξεχάσετε να φέρετε και τη μάσκα σας μαζί για να απολαύσετε τον εντυπωσιακό βυθό.

{https://www.youtube.com/watch?v=ts2OF7gUjPg&list=PL7VsCVnGRVw9M-lf6uFfYTah4khJ5HyHa&index=12}