Διεθνή

Oasis: «Σκληροί» όροι στην αγορά των εισιτηρίων για το reunion τους

Oasis: «Σκληροί» όροι στην αγορά των εισιτηρίων για το reunion τους Φωτογραφία: INSTAGRAM
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες των Oasis θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Η είδηση για την επανένωση των Oasis μετά από 15 σχεδόν χρόνια έκανε τους φανς της βρετανικής ποπ σε όλον τον κόσμο να είναι σε εγρήγορση για την αγορά των εισιτηρίων για τις 14 συναυλίες που θα δώσουν το καλοκαίρι του 2025 σε Βρετανία και Ιρλανδία.

Η Ticketmaster, που έχει αναλάβει την πώληση των εισιτηρίων από την πλευρά της λόγω της αυξημένης ζήτησης που αναμένεται, έχει θέσει ορισμένους σκληρούς όρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο site της, ο κάθε φαν θα μπορεί να αγοράσει μόνο τέσσερα εισιτήρια ανά πιστωτική κάρτα. «Παρακαλούμε να τηρείτε τα δημοσιευμένα όρια εισιτηρίων» ενημερώνει η εταιρεία ενώ προειδοποιεί ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης η Ticketmaster έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ακόμα και όλα τα εισιτήρια ή την προπώληση χωρίς προειδοποίηση, εάν το κρίνει.

Αυτό περιλαμβάνει αγορές ή προπωλήσεις που σχετίζονται με το ίδιο όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση χρέωσης, αριθμό πιστωτικής κάρτας ή άλλες πληροφορίες, όπως διευκρινίζει η εταιρεία. Επιπλέον, τυχόν εισιτήρια που αγοράζονται και υπερβαίνουν το όριο των τεσσάρων ανά άτομο θα ακυρώνονται ενώ ισχύουν μόνο εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μέσω εγκεκριμένων αντιπροσώπων.  Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι ο χώρος διεξαγωγής της συναυλίας διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο.

Η πώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες των Oasis ξεκινούν το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Οι ημερομηνίες για τις συναυλίες των Oasis

Η περιοδεία των Oasis για τι 2025 θα ξεκινήσει στις 4 και 5 Ιουλίου, από το Στάδιο Principality στο Κάρντιφ. Ακολουθούν οι συναυλίες στις 11, 12, 19 και 20 Ιουλίου στο Heaton Park στο Μάντσεστερ, 25- 26 July και 2 και 3 Αυγούστου στο Wembley στο Λονδίνο, 8 και 9 Αυγούστου στο στάδιο Murrayfield στο Εδιμβούργο και στις 16 και 17 Αυγούστου στο Croke Park στο Δουβλίνο.

{https://www.instagram.com/p/C_Lu9yWus1W/}

 

NETWORK