Life

Μάθιου Πέρι: «Έτσι θέλω να με θυμούνται»

Μάθιου Πέρι: «Έτσι θέλω να με θυμούνται» Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πολλοί είναι εκείνοι που ανέβασαν στα social media την «επιθυμία» του αγαπημένου Μάθιου Πέρι, που ήταν πολλά παραπάνω από τον καλό μας φίλο Τσάντλερ Μπινγκ.

Ο Μάθιου Πέρι που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα - μόλις στα 54 του χρόνια - είχε μιλήσει ένα χρόνο πριν για το πώς θα ήθελε να τον θυμόμαστε.

Επιθυμία του χαρισματικού ηθοποιού ήταν να τον έχουμε στη μνήμη μας ως έναν άνθρωπο «χρήσιμο» που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κάνει τους άλλους να απελευθερωθούν από τους εθισμούς τους. Εθισμούς με τους οποίους πάλεψε κι ο ίδιος, καθώς έδινε για χρόνια μάχη για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Το καλύτερο για μένα είναι αν κάποιος έρθει και μου πει "δεν μπορώ να σταματήσω το αλκοόλ, μπορείς να με βοηθήσεις;" Ότι μπορώ να πω ναι και να το κάνω. Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα».

«Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που έζησε καλά, αγάπησε και δεν έπαψε να ψάχνει», είχε δηλώσει ο Πέρι. «Και το πρωταρχικό ως κάποιον που ήθελε πάντα να βοηθήσει τους ανθρώπους. Αυτό θέλω [να μνημονεύουν για μένα».

Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά «ξέρω πως όλοι θα μιλούν για τα Τσάντλερ από τα Φιλαράκια», αλλά θα ήταν ωραίο να με θυμούνται έτσι.