Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τι ώρα ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας το θέμα της Έκθεσης ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2024: Τι ώρα ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας το θέμα της Έκθεσης ΓΕΛ
Οι μαθητές των ΓΕΛ ρίχνονται στην μάχη των Πανελληνίων 2024 με το μάθημα της Έκθεσης

Με την εξέταση του μαθήματος της Έκθεσης Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας θα αρχίσουν σήμερα, οι Πανελλήνιες 2024  για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, που διεκδικούν μία από τις 68.851 θέσεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, 2024-25.

Από την Τρίτη 4 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται σε μαθήματα Προσανατολισμού. Ως ώρα έναρξης εξέτασης έχει ορισθεί η 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης είναι τρεις (3) ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα μεσολαβήσει ένα κενό εξετάσεων, λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου.

πανελληνιεσ 2024 εκθεση ΓΕΛ θεμα

Τι ώρα ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας το θέμα της Έκθεσης ΓΕΛ

Το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα της Έκθεσης Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας ΕΔΩ παραδοσιακά λίγο μετά τις 10 το πρωί και την ίδια ώρα θα τα δημοσιεύσουμε και εμείς στη σελίδα μας. 

Πανελλήνιες 2024: Dnews και Μεθοδικό παρουσιάζουν τα θέματα, τις απαντήσεις και το σχολιασμό για τα θέματα της Έκθεσης Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση. Με την ανακοίνωση των θεμάτων από το Υπουργείο Παιδείας στο Dnews θα δημοσιεύουμε σε πρώτο χρόνο τα θέματα που έπεσαν στην Έκθεση Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία  και σε πρώτο χρόνο θα δημοσιεύουμε τις απαντήσεις.

Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν στην Έκθεση Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία  στις Πανελλήνιες 2024, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης ενώ νωρίς το μεσημέρι θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις από το φροντιστήριο Μεθοδικό.