Ο Πληροφοριοδότης

«Αδειάζει» Κασσελάκη και στενός του συνεργάτης

«Αδειάζει» Κασσελάκη και στενός του συνεργάτης
«Ο Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος. Καταψήφισα την πρόταση μομφής, ήταν παράδοξη η διαδικασία, αλλά δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα»,

Σαφείς αποστάσεις από τον έκπτωτο Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη παίρνει ο μέχρι πρότινος εκ των στενότερων συνεργατών του στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, Γιάννης Μπουρνούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά, ο κ. Μπουρνούς σημείωσε πως «ο κ. Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος. Καταψήφισα την πρόταση μομφής, ήταν παράδοξη η διαδικασία, αλλά δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα», απορρίπτοντας τη γραμμή αμφισβήτησης της μομφής που κορυφώθηκε από πλευράς Κασσελάκη με τις χθεσινές εξελίξεις.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Τάκη εάν παραμένει στενός συνεργάτης του κ. Κασσελάκη, απάντησε πως «ο κύριος Κασσελάκης δεν είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οποτε δεν υφίσταται γραφείο Προέδρου».

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει η πλευρά του κ. Κασσελάκη με αφορμή την εκτίμηση Κοντιάδη πως δεν θα έπρεπε να έχει εκπέσει από την μομφή, ο κ. Μπουρνούς τόνισε πως «δεν είναι ακυρη η ψηφοφορία».

Αναφορικά με την τηλεφωνική ψηφοφορία όσων δεν ήταν παρόντες στην Κεντρική Επιτροπή, ο πρώην στενός συνεργάτης του τόνισε πως «το εχουμε ακολουθήσει με τις τηλεφωνικές και άλλες φορές. Το καταστατικό είναι ένα πολιτικό κιτ. Εφόσον η ΚΕ αποφάσιε να προχωρήσει στην καθαίρεση , ορθά αποχώρησε ο Κασσελάκης και μάζεψε το γραφείο του».

«Φανταστείτε να πήγαινε στην ΔΕΘ ο κ. Κασσελάκης και να μιλούσε ως έκπτωτος πρόεδρος», πρόσθεσε, ενώ αναφορικά με τα σενάρια διαγραφής του εξέφρασε την άποψη πως «δεν πρέπει να γίνει διαγραφή, θα ήταν πολιτικά εκδικητική κίνηση».

Δρυὸς πεσούσης πας ἀνὴρ ξυλεύεται.