Πολιτική

Συνεδριάζει το υπουργικό περιμένοντας τον ανασχηματισμό

Συνεδριάζει το υπουργικό περιμένοντας τον ανασχηματισμό
«Κλειστά» κρατά ακόμη τα χαρτιά της η κυβέρνηση όσο αφορά την ημέρα του ανασχηματισμού.

Ερωτηματικό παραμένει ο ακριβής χρόνος διενέργειας του προαναγγελθέντος ανασχηματισμού, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε πριν από λίγο ότι ο ανασχηματισμός , διαχρονικά, είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού και ο ίδιος δεν γνωρίζει, ούτε θα μπορούσε να γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε και από την πλευρά του ότι αύριο θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ γνωστοποίησε ότι το προσεχές διάστημα θα συνεδριάσουν η ΚΟ και τα άλλα όργανα της ΝΔ.

Όπως είπε, ερωτηθείς για το αίτημα που έχουν διατυπώσει γαλάζιοι βουλευτές (Ν. Κακλαμάνης, Μ. Σαλμάς), είναι «δεδομένη και αυτονόητη η συνεδρίαση της ΚΟ όπως και όλων των σχετικών οργάνων του κόμματος μετά από μία εκλογική διαδικασία και στο τέλος μίας σεζόν και ενόψει της ΔΕΘ και της έναρξης μίας νέας περιόδου».

«Θα γινόταν ούτως ή άλλως και θα γίνει, ασχέτως εάν έχει υπάρξει αίτημα, το οποίο είναι σεβαστό και θα ικανοποιηθεί», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι αυτό θα γίνει «το προσεχές χρονικό διάστημα ,ούτως ή άλλως δεν προβλέπονται διακοπές και αν υπάρξουν ολιγοήμερες θα είναι τον Αύγουστο»