Ελλάδα

Δολοφονία 23χρονης Φαίης: Οι απειλές της αδερφής στους μάρτυρες - «Τη σκότωσαν για να μη μιλήσει»

Δολοφονία 23χρονης Φαίης: Οι απειλές της αδερφής στους μάρτυρες - «Τη σκότωσαν για να μη μιλήσει»

Νέες καταγγελίες για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης μετά την κυνική ομολογία της αδελφής της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τη σκότωσαν μετά από αυτό που έγινε με τα παιδιά για να μη μιλήσει…

Μάρτυρας που έβλεπε καθημερινά τη Φαίη με μώλωπες και ταλαιπωρημένη, αποκάλυψε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο Star ένα περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε λίγες ημέρες πριν η 23χρονη εξαφανιστεί και κατά τα λεγόμενά της ίσως αποτελεί και το κίνητρο της δολοφονίας της.

«Έβλεπα τη Φαίη να έχει πάντα δίπλα της αυτό το άτομο. Η αδερφή της είχε πάντα ένα δολοφονικό βλέμμα. Όποιος καταλάβαινε ότι μιλούσε, μας απειλούσε όλους. Η Φαίη δεν μπορούσε να μιλήσει. Φοβόταν. Έτρεμε. Η Φαίη ήταν πιόνι στα χέρια της», αποκάλυψε μάρτυρας. Και πρόσθεσε: «Με απειλούσαν και οι τρεις είναι σατανικές».

Όλα συνέβησαν όταν έγινε ένα συμβάν με τα παιδιά της Φαίης, τα οποία εθεάθησαν να κρέμονται στο μπαλκόνι του σπιτιού - κολαστηρίου και κινητοποίησε άμεσα τις αρχές. Την καταγγελία έκανε γειτόνισσα, η οποία εκλήθη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Μαζί της πήγε και η μάρτυρας, καθώς ήταν φίλες και ήθελε παρέα, όπως περιέγραψε στην εκπομπή.

Την ώρα που η γειτόνισσα έδινε κατάθεση και έξω από το γραφείο περίμενε η μάρτυρας με την αδελφή της Φαίης και τα παιδιά, το μεγαλύτερο παιδί αποκάλυψε τα βασανιστήρια της μητέρας του:

"Αυτή η ... πατάει τη μαμά στην κοιλιά", φέρεται να επανέλαβε δύο φορές το παιδί, παρουσία μάλιστα αστυνομικού. "Δύο τρεις μέρες μετά από αυτό το περιστατικό η Φαίη εξαφανίζεται. Εγώ θεωρώ ότι τη σκότωσαν μετά από αυτό που έγινε με τα παιδιά για να μη μιλήσει", υποστήριξε η μάρτυρας.

Οι απειλές στους μάρτυρες

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταθέσει και στο παρελθόν στην αστυνομία ότι κάτι συμβαίνει στο σπίτι της 23χρονης, καθώς έβλεπε το κορίτσι υποσιτισμένο και γεμάτο μελανιές, ενώ υποστήριξε ότι δέχθηκε πολλές φορές απειλές από την αδελφή της Φαίης, τη μητέρα και τη σπιτονοικοκυρά, όταν έμαθαν ότι μίλησε στην αστυνομία.