Ελλάδα

Μπαμπάς διδύμων για Τέμπη: «Μιλάμε για δολοφονία των παιδιών μας δε λέμε περί ανέμων και υδάτων»

Μπαμπάς διδύμων για Τέμπη: «Μιλάμε για δολοφονία των παιδιών μας δε λέμε περί ανέμων και υδάτων»
Για δολοφονία μίλησε ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών και ζητά από τον κόσμο να μην κρίνει τις κινήσεις που κάνουν στον αγώνα τους για δικαίωση των θυμάτων.

Συγκλονίζει ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών, Χρύσας και Θώμης Πλακιά, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, πριν έναν χρόνο. Ο Νίκος Πλακιάς δηλώνει πατέρας τριών παιδιών, καθώς ανάμεσα στα 57 θύματα εκτός από τις κόρες του ήταν και η ανιψιά του.

«Μιλάμε για δολοφονία των παιδιών μας δε λέμε περί ανέμων και υδάτων»

Στην συγκλονιστική του ανάρτηση επισημαίνει τον τεράστιο αγώνα που καταβάλουν καθημερινά οι οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας για να διευρυνθεί τι συνέβη, να αποδοθούν οι ευθύνες και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μη θρηνήσουμε ξανά τόσες άδικα χαμένες ζωές. Γιατί το έγκλημα των Τεμπών δεν αφορά μόνο στους οικείους των θυμάτων αλλά όλη την ελληνική κοινωνία – τουλάχιστον θα έπρεπε να την αφορά. Μάλιστα όπως τονίζεται εμφατικά  «Αφήστε μας να κάνουμε ότι καλύτερο νομίζουμε για το πολιτικό σκέλος και το νομικό μιας και η υπόθεση έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις . Δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όπως τα βλέπετε οι απέξω Έχουμε παρατήσει και αυτές τις ζωές που μας απόμειναν τις κουτσουρεμένες και τις ανούσιες και κυνηγάμε την δικαίωση των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ .ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!

H ανάρτηση του χαροκαμένου μπαμπά των διδύμων 

Διαβάζω εδώ μέσα διαφορα τα περισσότερα ασυναρτησίες και μη γνώση των πραγμάτων
Πριν πάμε να δούμε τον Χατζιδάκη που αυτός ζήτησε να μας δει , είχα συναντηθεί πριν 4 ημέρες με τον Ανδρουλακη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πριν μια εβδομάδα με τον Κουρουμπλή και την Κουντούρα του ΣΥΡΙΖΑ χτες με τον Κετικιδη του ΛΑΟΣ πριν ενα μήνα στα Ιωάννινα μίλησα σε αντιεξουσιαστική εκδήλωση και πριν ενάμιση μήνα στον Ρουβικωνα στην Αθήνα
Λέω πάντα απο την αρχή ότι τα ΤΕΜΠΗ δεν έχουν χρωμα και το εννοώ
Θα πηγαίνω όποιος θέλει να με δει και εγώ κρίνω ότι δεν είναι άμεσα μπλεγμένος στο θέμα μου και στις μηνύσεις μας .
Πρέπει να γνωρίζουν όλες οι παρατάξεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για να έχουν γνώση και κρίση και να μας κοιτούν στα μάτια για να καταλάβουν τι μας έκαναν πως μας διέλυσαν πως μας κατάντησαν .
Εσεις νομίζετε ότι εγώ καμμία όρεξη να πηγαίνω η να κάνω καριέρα πολιτικού
ΟΧΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ήθελα να συνεχίσω και τίποτα άλλο
Και όπως όλοι γνωρίζετε είχα μια ζωή που δεν μας έλειπε τίποτα .
Όποτε εάν εσείς θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση με μας η κάποιοι άλλοι να λέτε ότι στηρίζουμε κάποιους άλλους είστε βαθιά νυχτωμένοι
Αφήστε μας να κάνουμε ότι καλύτερο νομίζουμε για το πολιτικό σκέλος και το νομικό μιας και η υπόθεση έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις .
Δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όπως τα βλέπετε οι απέξω
Έχουμε παρατήσει και αυτές τις ζωές που μας απόμειναν τις κουτσουρεμένες και τις ανούσιες και κυνηγάμε την δικαίωση των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ .ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!!!
Να σκεφτόσαστε ότι εάν δεν είμασταν και εμείς οι οικογένειες να κάνουμε αυτόν τον αγώνα με τα σωστά και με τα λάθη του δεν θα γνωρίζατε τίποτα και εσείς και οι πολιτικοί .
Ήδη θα μας είχατε ξεχάσει και αυτοί και εσείς.
Γι αυτό καλύτερα να σκεφτόσαστε πριν γράψετε κάτι .
Εδώ μιλάμε για την δολοφονία των παιδιών μας δε λέμε περί ανέμων και υδάτων .
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0h8daQ9M1e316ZQWXgWRiGayMGhorgLWNkJeH5mFbTSZLsCbkHg7dJqnRGa4jHxqol&id=100005174836039}