Life

Maestro: 6 πράγματα που δεν ήξερες για την αγαπημένη σειρά

Maestro: 6 πράγματα που δεν ήξερες για την αγαπημένη σειρά
Εσύ τα ξέρεις όλα για την δεύτερη σεζόν του Maestro; Αν όχι εμείς είμαστε εδώ.

Η 2η σεζόν του Maestro έχει ξεκινήσει και εμείς σας έχουμε όλα τα μικρά πραγματάκια, 6 στον αριθμό, που ίσως να μην γνώριζες και να σε εκπλήξουν.

1.Αρχικά, οι περισσότεροι γνωρίζουμε πως η σειρά προβάλλεται στο Mega αλλά και στο Netflix με την μόνη διαφορά ότι το Νetflix δείχνει και τα 6 επεισόδια, ενώ το Μega κάθε Πέμπτη. Αυτό συνέβη γιατί το Netflix «έχωσε» βαθιά το χέρι στην τσέπη για την δεύτερη σεζόν, καλύπτοντας έτσι το 50% όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι αφού είχε ανέβει κατά πολύ σε σχέση με την πρώτη σεζόν, ενώ άλλος ένας όρος που έβαλαν ήταν να χωριστεί η 2η σεζόν σε δύο μέρη.

2.Τα επεισόδια της σεζόν όπως όλοι γνωρίζουμε είναι 6 σε σύνολο, ενώ κανονικά ήταν να έχει 10 επεισόδια, όμως ο όρος του Νetflix να ανεβάσει όλα τα επεισόδια έκανε τον Παπακαλιάτη να μην του φτάνει ο χρόνος αφού θέλει να 'χει το «πάνω χέρι» σε όλα, από τον φωτισμό μέχρι το μοντάζ, έτσι τα υπόλοιπα 4 επεισόδια θα προβληθούν τον Οκτώβριο με μια νέα προσθήκη τον Δημήτρη Γεωργιάδη χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον ρόλο του.

3.Η πρώτη σεζόν έκανε τον χαμό της και σε άλλες χώρες και όχι μόνο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, κάποιες από αυτές είναι η Ολλανδία, η Αυστραλία αλλά και στην Λατινική Αμερική, οι χώρες στις οποίες δεν μεταδόθηκε ποτέ ήταν η Κίνα και η Ρωσία.

4.Στο πρώτο επεισόδιο ο τίτλος ήταν «Μητέρα» και εκεί βλέπουμε τα πάντα από την οπτική γωνία όλων των μαμάδων της σειράς. Την αφήγηση ξεκινάει η Σοφία, και αυτό γιατί στην 1η σεζόν δεν μάθαμε τίποτα για εκείνη ούτε είχε ποτέ ξεσπάσματα, έτσι μας έδειξε την δική της πλευρά.

5.1Η σκηνή η οποία ήταν αρκετά δύσκολη να γραφτεί ήταν όταν η Αλεξάνδρα ξέσπαγε στην ψυχολόγο, ο Παπακαλιάτης έχει δηλώσει πως του ήταν δύσκολο να μπει στην θέση μια έγκυος γυναίκα που τα 'χει όλα αλλά όχι την αγάπη από τον σύντροφο της.

6.Τέλος, κάτι που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι το Maestro προοριζόταν να γίνει ταινία. Όταν τελείωσε την σειρά «4» είχε αποφασίσει ότι ήθελε να κάνει μια ταινία, και ενώ συμφωνεί με την Village τελικά δεν γίνεται ποτέ. Από το 2011 μέχρι την περίοδο της Καραντίνας κράταγε τα σενάρια στον υπολογιστή του και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορούσε να γίνει ταινία παίρνοντας έτσι την απόφαση να γίνει σειρά.

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε σήμερα στο mega στις 22:40 αν δεν τα έχετε ήδη δει.

Δείτε το trailer του 3ου επεισοδίου:

{https://www.youtube.com/watch?v=4LKbitMqVA4}