Life

Ο Πέτρος Νάζος ζητά συγγνώμη από την Τούνη - «Θα μπορούσε να με βρίσει τηλεφωνικά»

Ο Πέτρος Νάζος ζητά συγγνώμη από την Τούνη - «Θα μπορούσε να με βρίσει τηλεφωνικά»
Το «Mykonos Live Tv» και ο Πέτρος Νάζος κατέγραψαν την Ιωάννα Τούνη στη βίλα όπου μένει μαζί με τις συνεργάτιδες της και το συγκεκριμένο βίντεο αναπαράχθηκε από πρωινές εκπομπές.

Η Ιωάννα Τούνη, ξέσπασε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο isntagram, βλέποντας ότι το βίντεο έχει αναπαραχθεί από όλα τα κανάλια αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βίντεο που ανάρτησε αναφέρει ότι τραβήχτηκε παράνομα χωρίς τη συγκατάθεσή της ίδιας και των συνεργατών της στον ιδιωτικό χώρο στον οποίο μένουν.

Ο Πέτρος Νάζος σημείωσε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως θα έπρεπε στα πλάνα να βάλει το σήμα ακαταλληλότητας καθώς οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν αποκαλυπτικές.

Μάλιστα, σχολίασε πως η Ιωάννα Τούνη θα μπορούσε να βάλει ένα άλλο μαγιό και όσο τόσο αποκαλυπτικό, από τη στιγμή που είναι μητέρα.

Η Τούνη από την πλευρά της ξέσπασε και σημείωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram: «Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν. Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε».

H συγγνώμη του Πέτρου Νάζου στην Ιωάννα Τούνη

Ο Πέτρος Νάζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» και δήλωσε για το περιστατικό με την Ιωάννα Τούνη: «Με την Ιωάννα Τούνη έχουμε κάνει άπειρα βίντεο, άπειρες συνεντεύξεις και σίγουρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι έχει επωφεληθεί από αυτό το πράγμα. Το φάουλ που έκανα, που είπα χαριτολογώντας ότι βάλτε ένα Α για ακατάλληλο, πραγματικά με τόνο αστείο, γιατί ποτέ στα ρεπορτάζ μου δεν κράζω κανέναν και ίσα ίσα την Ιωάννα την έχω αποθεώσει. Ένας πολύ καλός μου φίλος τη βρήκε χθες στα Ματογιάννια και το συζήτησε και μάλιστα, όταν είδα τα stories της ότι θα κάνει φωτογράφισή, τότε πήγα στη βίλα. Η Ιωάννα και όλο το team ανεβάζουν κάθε δευτερόλεπτο», τόνισε.

«Είχε δίκιο και ζητάω συγγνώμη για το σχόλιο, που το είπα χαριτολογώντας για να πουλήσω το θέμα. Η ομάδα της ενοχλήθηκαν τα κορίτσια. Εκεί ζητάω συγγνώμη. Δεν είμαι ένας δημοσιογράφος που θα βάλει μεγάλους τίτλους ή θα κράξει. Αλλά θα μπορούσε να με πάρει τηλέφωνο και να με βρίσει τηλεφωνικά, το ότι κάποιος σε χαρακτηρίζει, ενώ έχει επωφεληθεί τόσα χρόνια», πρόσθεσε ο Πέτρος Νάζος.

«Αυτό το σχόλιο για το μαγιό το βρίσκω άτοπο. Αν έχεις το σώμα κι την διάθεση το βάζεις. Το Α το είπες με μια διάθεση για χιούμορ επειδή σε ξέρω. Θεωρώ ότι η Ιωάννα έχασε το δίκιο της με τον αιχμηρό λόγο της. Δηλαδή ξεφτίλα, γελοίε… αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι τόσο τραγικό» σχολίασε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.