Παιδεία

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τα θέματα στη Φυσική

Πανελλήνιες 2024 ΓΕΛ: Τα θέματα στη Φυσική
Τα θέματα στην Φυσική για τους μαθητές των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2024.

Η τελευταία μέρα των Πανελληνίων 2024 βρίσκει τους μαθητές των ΓΕΛ στις Σπουδές Υγείας και Θετικές Σπουδές να εξετάζονται στην Φυσική ένα μάθημα αυξημένης βαρύτητας που παίζει καθοριστικό ρόλο στα τελικά αποτελέσματα και την τελική επιδίωξη για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στην Φυσική

Οι μαθητές πήραν τα θέματα στα χέρια τους για να ξεκινήσει η εξεταστική διαδικασία και λίγα λεπτά μετά τις 10 ανακοινώθηκαν τα θέματα από τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας αλλά και το Dnews.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος "Φυσική" πατήστε εδώ

Εντός ολίγου σε συνεργασία με το Φροντιστήριο Μεθοδικό θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις των θεμάτων στην Φυσική καθώς και πλήρη σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων.

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Με την ανακοίνωση των θεμάτων στην Φυσική στο Dnews θα δημοσιεύσουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι βαθμολογίες των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού αναμένεται να ανακοινωθούν, ως συνήθως, προς τα τέλη Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2024: Η σκυτάλη των εξετάσεων στα ΕΠΑΛ

Όσον αφορά στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, θα συνεχίσουν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα ειδικότητας και έτσι την  Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές. Τέλος, την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου.