Ο Πληροφοριοδότης

Απλήρωτοι και χωρίς επίδομα αδείας οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και τον «Κόκκινο»!

Απλήρωτοι και χωρίς επίδομα αδείας οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» και τον «Κόκκινο»!
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διακοπές, οι εργαζόμενοι όχι - Έχουν πρόβλημα και με ενοίκια και δόσεις!

Απλήρωτοι παραμένουν, όπως μας καταγγέλλουν, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ!

Γύρω στις 20 Ιουλίου πληρώθηκαν τον Ιούνιο και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ούτε το μισθό του Ιουλίου, ούτε το επίδομα αδείας!

Δεν είναι υπερβολή, αλλά ουκ ολίγοι συνάδελφοί μας, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να πάνε διακοπές, αλλά δυσκολεύονται ή δεν έχουν να πληρώσουν δόσεις δανείων και ενοίκιο, όταν σχεδόν όλα τα στελέχη του κόμματος απολαμβάνουν τις διακοπές τους!

Και το χειρότερο για τους εργαζόμενους στην «Αυγή» και στον «Κόκκινο» είναι ότι δεν γνωρίζουν ποια ακριβώς θα είναι η τύχη τους, καθώς χρήματα στον ΣΥΡΙΖΑ -όπως λένε- δεν προβλέπεται να μπουν το επόμενο διάστημα!

Κάποιοι, μάλιστα, αρχίζουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά γίνονται κατόπιν σχεδίου, να αναγκαστούν να φύγουν εργαζόμενοι και να γλυτώσει το κόμμα τις αποζημιώσεις!

Δύσκολο να το πιστέψουμε. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι και να υπάρξει ένας σχεδιασμός μέσα στον οποίο οι ίδιοι θα πρέπει να δουν το μέλλον τους.

Διαφορετικά πώς να πιστέψεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά ενδιαφέρεται πχ για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ όταν ακολουθεί αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν σε αυτόν;

Β.Σκ.