Ο Πληροφοριοδότης

Ο Κραουνάκης χαρακτηρίζει τον Κασσελάκη «νευρικό ρομπότ» και στηρίζει Πολάκη

Ο Κραουνάκης χαρακτηρίζει τον Κασσελάκη «νευρικό ρομπότ» και στηρίζει Πολάκη
Ο Κραουνάκης φαίνεται πως γυρίζει την πλάτη στον Κασσελάκη.

Χαρακτήρα απόσυρσης στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη μοιάζει να έχει η τελευταία ανάρτηση του γνωστού τραγουδοποιού και καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος αποφάσισε χθες να γνωστοποιήσει, μεταξύ άλλων, τις σκέψεις του για τον επικεφαλής της Κουμουνδούρου, για την οποία δεν έχει κρύψει τα τελευταία χρόνια ότι ενδιαφέρεται, σε βαθμό μάλιστα να προχωρά σε παρεμβάσεις στο εσωκομματικό τοπίο.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Με το Στέφανο δεν είχαμε πολλά. Μια ευγενική καλημέρα που και που. Δεν πήγα να ψηφίσω. Στήριξα. Μέχρι το συνέδριο που με πιάσανε οι ψυλλοι όταν είδα μπροστά μου Ένα νευρικό ρομπότ. Μέχρι ενα σημείο μίλαγα. Μετά σταμάτησα. Κανα δυο φορές που μίλησα προσωπικά δε φάνηκε να εισακουομαι! Σταμάτησα».

Επιπλέον, σε άλλο σημείο όσων γράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης, ξεκαθαρίζει επίσης για τον Παύλο Πολάκη, με τον οποίο μια κοινή τους φωτογραφία συνοδεύει τη εν λόγω ανάρτηση: «Ο τρόπος που Πετάχτηκε έξω ο Πολακης που τον στήριξε δε μ’ άρεσε καθόλου».

Πέρα από αυτή καθαυτή την ανάρτηση Κραουνάκη, ενδιαφέρον έχει ο «διάλογος» που γίνεται κάτω από αυτή, με τους περισσότερους από αυτούς που παρεμβαίνουν να επικροτούν τα λεγόμενα του, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης, που τον ευχαριστεί προσωπικά.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η διάσταση Κασσελάκη – Πολάκη μάλλον έχει να δώσει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Φ. Κλ.