Πολιτική

Λατινοπούλου και Καραμανλής σε τυχαία συνάντηση

Λατινοπούλου και Καραμανλής σε τυχαία συνάντηση
Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση σε αρκετούς είναι ότι ο κ. Καραμανλής κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και χαιρέτησε την κ. Λατινοπούλου.

Το εκλογικό της δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές άσκησε το πρωί η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» και υποψήφια Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη σήμερα, γιατί από σήμερα αλλάζει η Ελλάδα, αλλάζει η Ευρώπη και είναι μια νέα εποχή που επιτέλους θα επικρατεί η λογική. Πάμε δυνατά με τη Φωνή Λογικής» δήλωσε.

Μάλιστα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος ψήφισε στο ίδιο εκλογικό κέντρο.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ψήφισε για τις ευρωεκλογές στο ίδιο εκλογικό κέντρο με τον Κώστα Καραμανλή. Οι δυο τους μάλιστα, συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες.

Όταν αποχωρούσε από το 1ο Δημοτικό Σχολείο ο πρώην πρωθυπουργός, κατέφτασε η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής». Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση σε αρκετούς είναι ότι ο κ. Καραμανλής κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και χαιρέτησε την κ. Λατινοπούλου.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον πρώην πρωθυπουργό σχολίασαν ότι ποτέ δεν κάνει κάτι στην τύχη, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ thestival. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει αναφερθεί στον Κώστα Καραμανλή με δημόσια τοποθέτησή της. Είχε πει ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

{https://www.youtube.com/watch?v=9QMKqh-OeqU}