Αθλητισμός

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: «Ασημένια» η Νόρα Δράκου - «Το είδα στον ύπνο μου»

Ευρωπαϊκό κολύμβησης: «Ασημένια» η Νόρα Δράκου - «Το είδα στον ύπνο μου» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ FOTOARENA
Έβδομο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου.

Η Νόρα Δράκου κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο μετάλλιο, τερματίζοντας δεύτερη στα 50 μ. ύπτιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης στο Βελιγράδι.

Τερματίζοντας σε 27.78, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, πίσω από την Ιρλανδή Ντάνιελ Χιλ (27.73) και μπροστά από την Πολωνή Αντέλα Πισκόρσκα (28.00). Αυτό είναι το έβδομο ελληνικό μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση.

«Πάλεψα πάρα πολύ και για το χρυσό μετάλλιο, δεν μου βγήκε στις λεπτομέρειες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και συγκινημένη», δήλωσε η Νόρα Δράκου μετά τον τελικό.

Η πρώτη σκέψη της μετά τον τερματισμό ήταν «γα@@το, το χρυσό ήταν δίπλα μου», παραδέχθηκε. Μάλιστα, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι είχε δει στον ύπνο της ότι θα έπαιρνε μετάλλιο και ότι ήταν χρυσό.

«Είναι σαν να πέρασε μπροστά μου η ζωή και η καριέρα μου. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται υπερβολικό ότι κλαίω για ένα μετάλλιο. Είμαι 15 χρόνια στον πρωταθλητισμό, έχω φτάσει πολλές φορές στην πηγή, αλλά δεν έχω πιει νερό. Κατάφερα να πάρω αυτό το πολυπόθητο μετάλλιο», συμπλήρωσε η πρωταθλήτρια της κολύμβησης.